23 Eylül 2012 Pazar

Candan Erçetin

Candan Erçetin'e hayranım. Hem sesine, hem duruşuna, hem sanatçı kişiliğine, hem hanımefendiliğine. Tüm şarkılarını olmasa da tamamına yakınını ezberden söyleyebilirim.
Ne kadar zamandır konseri olsa da gitsem diyordum ki Tepe Prime'da konseri olduğunu duydum. Hem de ücretsiz.
 Tepe Prime iki tane yüksek iş merkezi ve lüks bir apartmandan oluşan bir kompleks. Altında da daha çok kafeler ve yemek yenecek yerler var. Arkadaşım da oralardan Piola adlı yerden bize ve birkaç arkadaşına yer ayırtmış. Gittik, bir taraftan yemeğimizi yiyip içeceklerimizi yudumlarken, diğer taraftan Candan Erçetin'i izledik. Hem de Sezen Aksu'yu gördüğümüzden çok daha iyi bir pozisyonda. İnternetten bu resmi buldum, bizim oturduğumuz yere yakın biri çekmiş. İşte böyle bir görüş açısıyla izledik kendisini.
Sonlara doğru yerimizden kalkıp yakından görmek üzere sahneye yaklaştık, baya yakından da gördük. Gerçekten çok zarif. Bu önemsiz bir konser dememiş, şıkır şıkır giyinmiş. Seyirciyle de tatlı tatlı konuşuyordu.
Sesine, şarkılarına zaten diyecek bir şey yok. Söylediği güzel şarkılara avaz avaz eşlik ederken mutlu olduğumu hissettim.
Baharda tekrar geleceğim dedi, umarım gelir ve umarım bu sefer şöyle Congressium gibi güzel bir yerde yapar konserini. Ona da giderim, hepsine de giderim..
Candan Erçetin'e asla doyamam.
En sevdiğim şarkısını da paylaşayım da tam olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder