16 Nisan 2012 Pazartesi

Güzel Bir Pazar Günü

Bugün Kuğulu Park'taydık. Çankaya Belediyesi'nin Dünya Sanat Günü kapsamında programı vardı, onu izlemeye gittik.
Sabah önce okula gittik arkadaşlarımdan biriyle, bir iki saat çalışıp Kızılay'a yürüdük. Bir dersanenin promosyon olarak verdiği üç ağır kitabi yüklenip Kuğulu'ya kadar yürümeye çalıştık. En son dayanamayınca bir durak için otobüse bindik.
Gittik, diğer iki arkadaşla da buluşup kurulan sahneyi gören bir banka kurulduk. Bu arada yanımızda azıklarımız vardı. Börek ve simiti meyve suyu eşliğinde afiyetle yedik. Bu arada Masala adlı grup çalmaya başladı. Masala, sokak müziği yapan bir grupmuş. Aynı zamanda bazı mekanlarda da çıkıyorlarmış. Müziklerini çok sevdim, tekrar dinlemek isterim.
İşte onlar.
Sonra pandomim gösterisi oldu. Güzeldi, ama uzun sürse sıkılırdım sanırım.
Arkadaşım geçen perşembe gösterisine gitmişti, o söyledi önceden bazı yapacağı şeyleri :)
Sonra bir yağmur bastırdı, herkes kaçıştı. Biz de kaçıştık tabi. Koşar adımlarla Karum'a kaçtık. Ama hayal kırıklığına uğradık, çünkü yemek yenecek ortak alan yoktu. Kafeler vardı, onlar da bizim işimize gelmedi ve başka bir yere oturmak üzere çıktık.

Gitmişken orada da fotoğraf çektirdim tabi. Bulmuşum fırsatını, gün boyu çektirdim valla :)
Karum'dan çıktık bir baktık ki, yağmur dinmiş. Parka geri döndük, gözümüze kestirdiğimiz bir banka poşetlerimizi serip bu sefer önce kek sonra çekirdek yedik. Erzağımız tamdı yani bugün :) Kuş besledik bir de bol bol. Ben zaten hayvan beslemeyi çok severim. Serçeleri besledik besledik, bir tane de değişik bir kuş geldi. Siyah mor yeşil bir kuş, attığım simit parçalarını havada yakalayıp yiyordu sevimli şey :) Aşağıdaki de bahsi geçen sevimli kuş.
Biraz daha oturduk, bu arada bir ara hava güneşliyken yağmur yağmaya başladı. Öyle olunca cennette düğün oluyor derlermiş. Son bir fotoğraf da güneşli Kuğulu Park.

Sonunda da yine Kızılay'a kadar yürüyüp dağıldık. Sinemaya gidecektik gerçi ama uygun seans bulamadık. Böylece güzel bir gün geçirmiş olduk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder